• QUEX S Biorezonans ile SİGARAYI Bırakın
    • İlaçsız ve Yan Etkisiz Temiz Bir Nefes Alın
    • KUANTUM DOKUNUŞ SEMİNER ve SEANSLARI
    • Yaşamınıza Yeniden Yön Verin
    • KARŞIYAKA REHBERİ
    • www.karsiyakarehberi.com
    • CEP TELEFONU ALIM SATIM AKSESUAR
    • Cep Telefonu Tamiri Karşıyaka, Cep Teknik Servis
    • Mavişehir Atakent Market | Alo Bakkal
    • Mavişehir Bölgesi Yalı Atakent Mah. Market Bakkal Siparişi
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa

1966 Yılında Karşıyaka çarşısında açılan Üstün-İş Ayakkabı tamir atölyesi, ikinci nesil oğlu İbrahim Onuç ile Karşıyakalılara hizmet vermeye devam ediyor. Karşıyaka Çarşısına İskele yönünden girip, biraz ilerlediğinizde Efes Kuyumculuk ve Armağan Optik arasından Samibey pasajına giriyorsunuz. Pasajın sonunda Üstün İş’e varıyorsunuz. Aynı yere Akbank Sahil şubesinin yanından 1723 sokaktan da ulaşabilirsiniz. Şu anda emekli olan Faruk Onuç 1938 yılında doğmuş ve mesleğini Çankaya’da Bit pazarında öğrenmiş.
Kendinizi iyi hissetmenin tam zamanı, hem de incelme garantili. Akademi dünyası tarafından kabul gören ve takdirle karşılanan bodystyling, Türkiye'deki ilk merkezi İzmir Karşıyaka'da açıldı. Dünyadaki bir çok kadının hayali olan sıkı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için Bodystyling merkezini ziyaret etmelisiniz. *Ücretsiz vücut analizi, * Aktif olarak hedefe yönelik hareket terapisi, * Pasif olarak ozon terapisi * Beslenme tavsiyeleri * Yazılı incelme garantisi Adres:Yalı Cad. No:434 Zihni Kalfa Apt. D.1 Karşıyaka Tel:0232.4653449 www.bodystyling.com.tr Editorial Tanıtımdır.
01.09.2012
02.07.2012
Atatürk’ün manevi evladı Ülkü Adatepe trafik kazası sonucu 80 yaşında iken yaşamını yitirdi. O’nunla hiç karşılaşmadım. Hemen herkes gibi Televizyonlardan veya yazılı basından haberlerde gördüm. Ama alfabe kitaplarının kapağını Mustafa Kemalle birlikte süslemesi ve yeni alfabenin belleklere kazınmasındaki rolü içimizi ısıtan çok önemli bir fotoğraftır.
Ezgi Demirel, 1988 İzmir doğumlu, Karşıyaka Anadolu Meslek Lisesi’nde grafik okumuş, 2011 yılında da 9 Eylül Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar bölümünden mezun olup, atölyesini açmış, şimdilerde pop art’ın deneysel resimlerini yaratmayı sürdürüyor.
01.09.2012
01.07.2012
... 174 ...
Karşıyaka, Karşıyaka Haberleri, Karşıyaka Şehir Rehberi
ÇARŞI REHBERİ
KARŞIYAKA SEPETİ
Karşıyaka'yı Sevenler Buraya
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret3253393